Saltar navegación

La Fusta

La fusta es un material obtingut de la natura directament, es a dir sense transformacions químiques. La qual cosa fa que, si tenim en compte una petita sèrie de factors, com ara la procedència (tales controlades, repoblació forestal ...) pot ser gestionada correctament.

Quan el professional coneix prou bé les característiques particulars de cada tipus de fusta, a l'hora d'obrar-la, es converteix en un material perfecte per cobrir cada una de les necessitats que l'home i les condicions climatològiques puguin exigir-li.

És un element molt agradable de contemplar, de sentir i de tocar, es totalment reciclable, reparable y  transformable. Però no acaben aquí les seves qualitats, és a més a més fort, resistent a flexions, compressions... i alhora flexible, AÏLLANT, com cap altre. Càlid sense ser calent i fresc sense ser fred. Perfectament combinable amb gairebé qualsevol altra material com ara el vidre, el ferro, l'acer inoxidable, el llautó, la pedra...

La fusta permet moltes transformacions, es a dir, no cal que sempre que parlem de fusta tingui  que ser fusta massissa, hi ha vegades en que per l'ús que li volem donar és millor o simplement suficient, un tauler d'aglomerat rexapat, que és més barat. No es perd qualitat visual i resulta més ecològic.

Les combinacions que es poden fer amb la fusta i els seus derivats a l'hora de fer qualque cosa son gairebé il·limitades.

¿Vols fer-nos alguna consulta?
Vivir con madera